Някои познания за обработка на акрилни занаяти

- 2022-04-26-

Като старша компания за продажби на акрил, често влизам в контакт с обработката на акрилни занаяти, така че какви малко знания трябва да знам, когато правя и обработвам, за да избегна грешки и да позволя на клиентите да получат квалифицирани занаяти? Сега некаKINGSIGN Акрилда ти обясня:
1. Твърдостта на повърхността на акрилния лист е еквивалентна на тази на алуминия. Трябва да се внимава да се избегнат драскотини по повърхността по време на употреба или обработка. Ако е надраскан, оригиналната лъскава повърхност може да бъде възстановена чрез полиране.
2. Температурата на топлинно изкривяване на обикновения акрилен лист е около 100 градуса, а температурата на продължителна употреба не трябва да бъде по-висока от 90 градуса.

3. Акрилният панел е лесен за генериране на статично електричество и привличане на прах. Когато почиствате, избършете го с мека памучна кърпа, натопена в 1% сапунена вода.

4. Акрилен листима определен коефициент на разширение, така че трябва да се вземе предвид оставянето на подходяща междина на разширение по време на монтажа.


KINGSIGN® АКРИЛе специализирана във всички видове акрилен лист, акрилен прозорец, акрилен тунел, акрилна морска зала, акрилен аквариум, акрилен плувен басейн, акрилен аквариум, акрилни полуфабрикати за обработка на части, акрилно свързващо акрилно лепило, извит акрилен лист, широкомащабен акрил услуга за монтаж на листове. за подробности, моля, консултирайте се с: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)